Aanbevelingen coaching

voice dialogue, bus met ikken, voorbeeld bus met ikken, werkgeluk

Voice dialogue: Verhelderend, verfrissend en praktisch

New Options van Hanneke Dijkman vond ik bij toeval op het internet. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel en liep mopperend rond in cirkeltjes. Om dit te doorbreken zocht ik een coach. De coachings van Hanneke Dijkman hebben mij geholpen om de dingen anders te bezien. Vooral het gedeelte waarbij ze werkte met … Voice dialogue: Verhelderend, verfrissend en praktisch Lees verder »
Lees verder
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Pauline Krebbers

Ik zet nu stappen in een richting die voor mij eerst onbereikbaar leek

Ik heb 4 sessies met Hanneke gedaan in het kader van loopbaan coaching. Hanneke is een ervaren coach en wist mij met de juiste tools en vragen te laten nadenken over mijn loopbaan en werkgeluk. Ik ben erg blij dat ik dit traject met haar heb gedaan, omdat ik nu het vertrouwen heb om stappen … Ik zet nu stappen in een richting die voor mij eerst onbereikbaar leek Lees verder »
Lees verder
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Bernadette Kester

Opgeleid tot zenleraar

Hanneke Dijkman was enige jaren mijn coach in mijn opleiding tot zenleraar. Ik ervaar haar als iemand die zowel betrokken is, als op afstand waarneemt wat er gebeurt; als iemand die op een constructieve en creatieve manier met me meedacht; als iemand van wie ik honderd procent op aan kan, die goed luistert en betrouwbaar … Opgeleid tot zenleraar Lees verder »
Lees verder
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Michiel van Keulen

Toen het zomer werd had ik bijna geen zin in de vakantie!

Vanuit een gevoel van onbehagen zag ik Hanneke’s aanbod op Linkedin rond werkgeluk. De omschrijving sloot aan bij mijn (gevoelsmatige) behoefte. Ik had het niet echt meer naar mijn zin op mijn werk. Ik kreeg klussen die ik niet echt interessant vond. Ik had steeds meer moeite de energie te vinden om er vol tegen … Toen het zomer werd had ik bijna geen zin in de vakantie! Lees verder »
Lees verder
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Guido Duba

Dát geven wat op dat moment nodig was

Met alle energie en chaos die ik breng is het heerlijk bij jou een rustpunt en een anker te vinden. Stabiel, receptief en inventief in het aanreiken van inzichten, zienswijzen, en middelen voor zelfreflectie.Het was een groot cadeau om zomaar 4x met jou te mogen filosoferen, denken en voelen over wat er allemaal mogelijk is.Het … Dát geven wat op dat moment nodig was Lees verder »
Lees verder

Na jarenlang stilstand nu beweging en groeien

Wat kan ik, wat wil ik en wat heb ik daarvoor nodig? Met deze vraag kwam ik bij Hanneke binnen. Enigszins huiverig ben ik begonnen aan het coachingstraject, niet echt wetende wat ik kon verwachten van een coach. Maar ik heb mogen ervaren dat Hanneke kijkt naar de mens voor zich, goed luistert, vragen stelt … Na jarenlang stilstand nu beweging en groeien Lees verder »
Lees verder
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Erik Schilt

Meer geluk in werk en privé

Hanneke, bij jou voelde ik mij 100% op mijn gemak. Op een originele en waarachtige manier werd ik uitgenodigd om mijzelf te laten zien. Zo kreeg ik contact met mijn ‘verborgen ik’. Ik werd er vrolijk van! Je hebt mij krachtige instrumenten aangereikt en een duurzaam proces op gang gebracht. Ik pluk er nog elke … Meer geluk in werk en privé Lees verder »
Lees verder

Berg omgevormd tot kleine drempels waar ik makkelijk overheen kon stappen

Toen ik bij Hanneke kwam had ik meerdere bore-outs [soort burn-out, van verveling HD] achter de rug, wat echt funest is voor een positief werkgevoel. Ik zocht specifiek begeleiding om te ontdekken welk werk echt bij me past. Ik wilde vanaf een soort nulpunt kijken naar wat ik wil. Hoewel ik hoogbegaafd ben en een … Berg omgevormd tot kleine drempels waar ik makkelijk overheen kon stappen Lees verder »
Lees verder

Minder een probleemdenker

Hanneke is voor als mij Zen-Leraar, Werkgelukcoach en begeleider van Werkgelukweekenden erg waardevol. In mijn proces om meer rust te willen vinden, minder probleemdenker te zijn, heeft ze me erg geholpen met haar inzichten en vragen. Ik ben een (werk)gelukkiger mens geworden door de oprechte aandacht en de professionele begeleiding die ik van Hanneke heb … Minder een probleemdenker Lees verder »
Lees verder
Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)