Ik zet nu stappen in een richting die voor mij eerst onbereikbaar leek

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Pauline Krebbers

Ik heb 4 sessies met Hanneke gedaan in het kader van loopbaan coaching. Hanneke is een ervaren coach en wist mij met de juiste tools en vragen te laten nadenken over mijn loopbaan en werkgeluk. Ik ben erg blij dat ik dit traject met haar heb gedaan, omdat ik nu het vertrouwen heb om stappen te nemen in een richting die voor mij eerst onbereikbaar leek. En die eerste stappen zijn al genomen!

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Pauline Krebbers

Pauline Krebbers
manager digital communications

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top