Checklist werkgeluk en levensgeluk: vind in acht stappen meer opties om je geluk te vergroten

Ontdek je ikken en kies een leerdoel

Stel je voor dat je een bus met ikken bent. Je gestructureerde ik houdt wel van vragenlijsten. Je sceptische ik twijfelt bij het nut ervan. Je aanpakker wil direct aan de slag.

Met meer zicht op je ikken, dus op jezelf, krijg je meer zicht op je gedrag, je denken en je voelen. Daardoor kun je betere keuzes maken. Bijvoorbeeld voor het kiezen van leerdoelen.

Leerdoelen geven ons leven focus. Ze maken dat we meer genieten van het leerproces, van ons werk, van ons leven. Denk bijvoorbeeld aan leerdoelen rond meer ruimte nemen voor jezelf, meer doen wat je eigenlijk wilt doen, betere concentratie, grenzen stellen, etcetera.

Door te werken met leerdoelen, kies je voor een growth mindset in plaats van een fixed mindset, zie hierover bijvoorbeeld Carol Dweck.

growth mindset, leerdoelen, werkgeluk, levensgeluk, standbeeld man zuidplein met vraagballon

Ontdek nu jouw ikken en je leerdoel

Max 10 minuten

Vraag nu de checklist aan en leer in maximaal 10 minuten welke ikken voor jouw werkgeluk en levensgeluk essentieel zijn, welk leerdoel bijdraagt aan jouw geluk en welke concrete stappen je kunt zetten voor meer werkgeluk en levensgeluk.

Al mijn ervaring

Dat klinkt wel erg veelbelovend! Ja, dat klopt. Ik heb hierin samen gevat:

  • mijn ervaring sinds 2006 als loopbaancoach en werkgeluk coach
  • mijn ervaring sinds 2010 als zenleraar
  • mijn ervaring met voice dialogue sinds 2009
  • mijn werkgeluk boek, verschenen in 2016.

Ontvang direct je checklist

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wie aandacht krijgt groeit

Aandacht is mijn belangrijkste instrument. Aandacht voor mezelf en aandacht voor de mensen om mij heen. Daarom vraag ik je email adres en krijg je bij de checklist een gratis abonnement op mijn nieuwsbrieven. Zodat je herinnerd wordt aan je zoekproces en je leerdoelen.

En na de checklist?

Dan ben je altijd welkom om me te bellen of te mailen. Of om een keer mee te doen met een gratis proefsessie, een workshop, een coachingstraject, …. Of om mijn boekje Een 10 voor werkgeluk te kopen.

Hartelijke groet,

hannekedijkman@newoptions.nl, 06 2277 0681

growth mindset, leerdoelen, werkgeluk, levensgeluk, rotterdam-zuid, zuidplein vrouw met tekstballon
Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)