12,5 jaar coach en 10 jaar zenleraar: uitnodiging voor een online feestje

Motto: vier het leven

Van mijn familie heb ik geleerd: vier het als je wat te vieren hebt!

Ik heb zeker wat te vieren, twee jubilea en ik vier het graag met jou. Nu zitten we in dit coronatijdperk met beperkingen, dus om het praktisch te houden, vieren we een online feestje. Ook handig voor de Dutch expats/repats!

Dank je wel!

Zonder jou waren deze jaren niet geweest zoals ze waren. Of je nu een vriend(in), familielid, klant, deelnemers, collega, netwerkcontact, opdrachtgever, lezer van mijn boek of ‘alleen’ een volger of lezer van deze blog bent. Je hebt door jouw aandacht, jouw vragen, jouw doen en niet doen, bijgedragen aan wie ik nu ben.

Dus daarom: ik zou het fijn vinden om  jou, online, 1 oktober te zien.

Kom je ook, online, op 1 oktober van 16 tot 17 uur?

Je bent van harte welkom om online mee te feesten. Ceremoniemeester/gespreksleider is vriendin en collega Hetty Oostijen. Een kanjer van een coach en dialoog leider. Ze leidt ons door verleden, heden en toekomst.

Samen proosten bij de start

Hetty stelde me voor om te beginnen met een gezamenlijke toast. Uitstekend plan! Dus schenk je zelf wat in voordat je inlogt.

Wil je iets vragen, vertellen, laten zien? Laat het Hetty nu weten

We willen er een interactief uur van maken. Dus je bent van harte welkom om iets te vragen, iets te vertellen of iets te laten zien. Graag dan wel uiterlijk 24 uur van tevoren melden bij Hetty: info@hettyoostijen.nl

De toekomst

Je kent me als iemand die doorgaat. Daarom vertel ik 1 oktober ook (heel kort) over een nieuw programma dat ik binnenkort start.

Een cadeautje?

Vrijwel sinds de start ben ik bezig geweest met de ‘bus met ikken’, oftewel Voice Dialogue. Nu werk ik aan mijn boek met als werktitel: Hoe zen is Zuid, het pad van vier geloften en duizend ikken. Daarom zou ik het geweldig vinden om van jou een ‘bus met ikken’ te ontvangen. Een getekende bus, met jouw ikken erop geplakt. Fotootje maken en mailen of appen (06 2277 0681). Wie weet komt jouw bus (met of zonder je naam erbij) terecht in dit nieuwe boek?

Wil je iets meer geven? Dan heel graag een donatie voor Vrienden van Zen. Zij maken dat mensen met een kleine portemonnee toch kunnen mediteren. Daar wordt hier op Zuid, en elders, dankbaar gebruik van gemaakt. Bankrekening NL79 TRIO 0781 4583 58 ten name van “Stichting Vrienden van Zen.nl” met als opmerking: Hanneke feest.

Hoe doe je mee?

Meedoen op 1 oktober van 16 tot 17 uur kan simpel dankzij digitale gastvrouw /vriendin / collega / tekstschrijver / zenleraar Anke Welten. Je ziet ons hier mediteren in Dordrecht, samen met Erwin Wesseling.

Om mee te doen klik je op https://meet.google.com/nqg-zkhk-jwy

Dat kan via laptop, telefoon, tablet…. Dat kan vanaf 15.45 uur. Start is om 16 uur. Lukt het niet? Bel dan Anke Welten 06 2343 6479. Van te voren aanmelden of afmelden is overbodig.

Nee, er komt geen opname beschikbaar

Een feestje is een momentopname. Daarom komt er geen opname. Dus gewoon agenda vrijmaken en meedoen!

Nieuwsgierig naar wat ik die 12,5 en 10 jaar gedaan heb?

Veel ervan is terug te lezen in mijn boek Een 10 voor werkgeluk. Een reflectie hiervan vind je ook in de checklist werkgeluk en levensgeluk. Of kom bij me mediteren. Of bel, app, mail op 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl.

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top