bloesem vreewijk

Hoe Zen is Zuid? Het pad van vier geloften en duizend ikken

Een nieuw boek is aan het ontstaan. Sinds ik op Zuid woon, leef ik met de vraag ‘Hoe Zen is Zuid?’ In dit boek neem ik je mee op mijn zoektocht en nodig je uit om je eigen zoektocht te starten. We bestaan allemaal uit vele ‘ikken’: een avontuurlijk ik, een nieuwsgierige ik, een zoekende ik… Aan de hand van inspirerende korte en langere oefeningen verken je jouw ikken, waarbij je antwoorden vindt op de vragen die bij jou leven.

Proeflezers reageerden:

  • Dit is wel een pittig boek hoor! Je leest het niet even snel uit.
  • Door dit boek heb ik meer inzicht gekregen in mezelf en in de mensen om me heen. Dat maakt dat ik meer ontspannen met anderen omga.
  • Tijdens het lezen ben ik duidelijker gaan kiezen wat echt belangrijk is in mijn leven. Ik geef nu meer aandacht aan mijn naasten en deel ook meer met ze wat voor mij echt belangrijk is.

Bestellen?

Je bestelling inspireert me om door te gaan met schrijven en publiceren!

Verwachting is dat het boek in 2022 uitkomt. A5-formaat. Circa 200 pagina’s, pocket, full colour. Prijs € 22,50 (inclusief 9% btw), Bij bestelling nu zonder verzendkosten en met gratis toegang tot het lanceringsfeest. Betalen is nog niet nodig. Zodra het boek uitkomt, stuur ik een e-mail met betaalinformatie. Uiteraard kun je dan de bestelling nog annuleren.

Ja, ik bestel het boek ‘Hoe Zen is Zuid’

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Vragen over het boek?

Bel me op 06 2277 0681 of mail me. Dan kijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top