Werkgever zoekt coach in Rotterdam

Kennismaken?

Wil je eenmalig een medewerker aanmelden voor een coaching of workshop, dan kan dat natuurlijk, zie hieronder.

Liever maak ik eerst kennis. Zodat ik hoor wat er speelt in de organisatie. Wat er allemaal aan positieve ontwikkelingen en uitdagingen afkomt op de organisatie, op de HR-afdeling en op jullie medewerkers.

Zodat jij ook kunt checken of ik en mijn dienstverlening past bij jullie vragen. Wellicht gaan we na een goed gesprek ieder ons eigen weg. Of bloeit er een mooie samenwerking op. Het begint met een eerste contact: 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl.

Werkgever zoekt coach, Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options twee koffie op tafeltje

Aanmelden van werknemers

Wil je een medewerker aanmelden voor een coachingstraject, loopbaangesprekken, re-integratietraject, outplacement, een meditatiecursus, etc.?

Dan kan eenvoudig door een mailtje te sturen naar hannekedijkman@newoptions.nl of te bellen naar 06 2277 0681. Ik neem dan binnen twee werkdagen contact op met de werknemer. Ik heb geen wachtlijst.

Het intakegesprek is op Niet-goed-geen-geld-basis: als de werknemer of de werkgever (of ik) besluit niet verder te gaan, dan komt er geen factuur. Na het intakegesprek maak ik een korte offerte, inclusief intakegesprek.

Rapportages

In het geval dat er rapportages nodig zijn zoals bij re-integratie 1e of 2e spoor, neem ik die op in de offerte. Rapportages gaan altijd op tijd en compleet naar de werkgever, uiteraard met goedkeuring door de werknemer.

Zie ook het privacyreglement en de klachtenregeling.

New Options Voice dialogue coaching Rotterdam Zuid Logo Noloc register loopbaan professional
niet-goed-geld-terug. Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options

Waarom New Options?

  • Zeer tevreden cliënten, zie meer dan 50 aanbevelingen op LinkedIn
  • Focus op de eigen verantwoordelijkheid van de coachee: wat kun je zelf leren en doen om jouw situatie te verbeteren?
  • Geen bureau maar een mens
  • Gebaseerd in Rotterdam-Zuid, dicht bij je werknemers.
  • Ook veel ervaring online: geen reistijden, toch dichtbij.
  • Kort als het kan, langdurig als het nodig is, maatwerk in overleg, met duidelijke go-no-go-afspraken.
  • Niet-goed-geld-terug-garantie.
  • Ook coaching in Engels (zeer goed) en Frans (goed).

Ervaring in vele sectoren en functies

Mijn klanten zijn vaak hoger opgeleide mensen (mbo, hbo, universitair, postdoc, ing., ir., mr.) met meestal al wat jaren werkervaring. Zo tussen de 24 en 60 jaar oud. Ik coachte al leidinggevenden, projectleiders, managers, adviseurs, ingenieurs. architecten, juristen, controllers, welzijnswerkers, jongerenwerkers, ambtenaren, ICT’ers, docenten, communicatieadviseurs, ouderenwerkers, etc. etc.

Mijn klanten werken bij de (lokale) overheid, zorg & welzijn, onderwijs, profit en non-profit. Binnen en buiten Rotterdam. Ook mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.

Programma Een jaar groeien: een persoon per organisatie

Regelmatig organiseer ik het programma een jaar groeien op Zuid. Mijn ervaring is dat deze voor deelnemers het meest effectief zijn als er geen directe collega’s meedoen. Dan is er meer openheid mogelijk, waardoor kwetsbaarheid naar buiten kan komen en kan transformeren tot kracht.

Cadeautje?

Geef je graag werkgeluk cadeau aan je medewerkers? Kies voor het boekje Een 10 voor werkgeluk in vier stappen. Slechts 10 euro per stuk, korting mogelijk vanaf 10 exemplaren. Desgewenst verzorg ik de verzending naar huisadressen.

Kennismaken?

Heb je nu niet direct een medewerker die je aan wilt melden, maar ben je nieuwsgierig geworden? Dan maak ik natuurliljk graag kennis met je. Bellen, skypen of WhatsApp video? 06 2277 0681. Of: hannekedijkman@newoptions.nl

Zelf een vraag?

Wellicht heb jij, als leidinggevende, manager, hr, zelf een vraag. Misschien heb je last van stress, of juist onvervulde dromen, ambities, idealen. Dan ben je ook van harte welkom. Voor coaching, training of meditatie.

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options, cover boek Een 10 voor werkgeluk in vier stappen

Contact

Neem contact op door te bellen of appen 06 2277 0681 of mail naar hanneke.dijkman@newoptions.nl.

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top