Meer geluk in werk en privé

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Erik Schilt

Hanneke, bij jou voelde ik mij 100% op mijn gemak. Op een originele en waarachtige manier werd ik uitgenodigd om mijzelf te laten zien. Zo kreeg ik contact met mijn ‘verborgen ik’. Ik werd er vrolijk van! Je hebt mij krachtige instrumenten aangereikt en een duurzaam proces op gang gebracht. Ik pluk er nog elke dag de vruchten van, zowel in mijn werk als privé.

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Erik Schilt

Erik Schilt
Professional in Photography, Research & Education. Artist | Writer | Lecturer | Teacher

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top