Na jarenlang stilstand nu beweging en groeien

Wat kan ik, wat wil ik en wat heb ik daarvoor nodig? Met deze vraag kwam ik bij Hanneke binnen. Enigszins huiverig ben ik begonnen aan het coachingstraject, niet echt wetende wat ik kon verwachten van een coach. Maar ik heb mogen ervaren dat Hanneke kijkt naar de mens voor zich, goed luistert, vragen stelt en dit alles heel geduldig. Vanaf de eerste sessie heeft ze mij meegenomen op ontdekkingsreis. D.m.v opdrachten, adviezen en handvatten leerde ik mijzelf beter kennen, werden mijn struikelblokken zichtbaar en werden mijn vragen beantwoord. Na jarenlange “stilstand” heeft Hanneke er voor gezorgd dat ik nu eindelijk weer in beweging ben en verder kan “groeien!

Ella Kos

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top