Dát geven wat op dat moment nodig was

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Guido Duba

Met alle energie en chaos die ik breng is het heerlijk bij jou een rustpunt en een anker te vinden. Stabiel, receptief en inventief in het aanreiken van inzichten, zienswijzen, en middelen voor zelfreflectie.
Het was een groot cadeau om zomaar 4x met jou te mogen filosoferen, denken en voelen over wat er allemaal mogelijk is.
Het heeft me geholpen te bepalen waar ik sta, waarheen ik zou kunnen groeien en vooral welke zaken ik nu eerst aan te pakken heb om die groei duurzaam mogelijk te maken. Ook bij jou vond ik de flexibiliteit en creativiteit om me dát te geven, elke keer, wat er op dat moment het meest nodig was.  En bovendien ben ik weer op het spoor van de oneindige bron van het zitten, van de ruggengraat-training, van mediteren. Wat een rijkdom!
In al je bescheidenheid en met je zachte coaching een geschenk van onschatbare waarde.

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Guido Duba

Guido Duba
projectcoördinator Minder een probleemdenker

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top