Berg omgevormd tot kleine drempels waar ik makkelijk overheen kon stappen

Toen ik bij Hanneke kwam had ik meerdere bore-outs [soort burn-out, van verveling HD] achter de rug, wat echt funest is voor een positief werkgevoel. Ik zocht specifiek begeleiding om te ontdekken welk werk echt bij me past. Ik wilde vanaf een soort nulpunt kijken naar wat ik wil. Hoewel ik hoogbegaafd ben en een hele goede analist was deze zoektocht als een berg waarvan ik niet goed wist waar te beginnen.
Met Hanneke’s coaching hebben we die berg omgevormd tot kleine drempels waar ik makkelijk overheen kon stappen. Het e-learning pakket had daarbij leerzame oefeningen en zette me echt aan het werk. Ik heb ook meegedaan aan een paar online bijeenkomsten met andere klanten. Die waren leuk om te doen en ik vond de wederkerigheid erg fijn.
Ik heb nu gekozen voor een heel ander soort werk en heb concrete stappen gezet om dat te gaan realiseren. In plaats van het keurslijf waarin ik zat kies ik nu voor functies waarbij ik andere kanten van mezelf kan inzetten en waarin veel meer afwisseling zit. Ik ben blij dat ik Hanneke heb ingeschakeld!

V.E.
Amsterdam

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top