Opgeleid tot zenleraar

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Bernadette Kester

Hanneke Dijkman was enige jaren mijn coach in mijn opleiding tot zenleraar. Ik ervaar haar als iemand die zowel betrokken is, als op afstand waarneemt wat er gebeurt; als iemand die op een constructieve en creatieve manier met me meedacht; als iemand van wie ik honderd procent op aan kan, die goed luistert en betrouwbaar is. En als ik vorderingen maakte was ze altijd oprecht blij. Heel veel meer kun je volgens mij niet wensen van een coach…

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto Bernadette Kester

Bernadette Kester
Senior Assistent Professor / Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen / ESHCC/EUR

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top