Voice dialogue: Verhelderend, verfrissend en praktisch

voice dialogue, bus met ikken, voorbeeld bus met ikken, werkgeluk
voice dialogue, bus met ikken, voorbeeld bus met ikken, werkgeluk
voorbeeld van een bus met ikken

New Options van Hanneke Dijkman vond ik bij toeval op het internet. Ik zat al een tijd niet lekker in mijn vel en liep mopperend rond in cirkeltjes. Om dit te doorbreken zocht ik een coach.

De coachings van Hanneke Dijkman hebben mij geholpen om de dingen anders te bezien. Vooral het gedeelte waarbij ze werkte met voice dialogue vond ik zeer verhelderend en heeft mij  mij nieuwe inzichten geven. Vervolgens wist Hanneke dit te koppelen aan haalbare stappen, oefeningen,  in effectievere gedrag. Kortom verhelderend, verfrissend en praktisch.

Bedankt Hanneke.

Frank

Lees hier meer aanbevelingen

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top