Proefsessie voice dialogue

bus met ikken, met veel kleuren, werkgeluk, levensgeluk, voice dialogue
Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options tekening bus compilatie foto's

Stress? Dromen, idealen, ambities?

Hoe leer ik om minder stress te ervaren? Hoe ga ik beter om met mezelf, met anderen op mijn werk en thuis? Hoe ga ik om met werkdruk, te weinig waardering?

Wie wil ik zijn? Wat zou ik echt willen realiseren? Waardoor laat ik me eigenlijk tegen houden? Hoe kom ik tot keuzes en tot actie?

Wil jij op pad met deze vragen? Doe dan mee met een online proefsessie Voice Dialogue.

In de sessie leer je:

  • Met een verrassende check je eigen vraag helder te krijgen
  • Aan de hand van een ‘bus met ikken‘  inzicht in verschillende delen van jezelf die jouw mindset weergeven
  • De magie en kracht van de Dramadriehoek waarmee je ontdekt welke drie ikken cruciaal zijn voor jouw toekomst.

Schrijf je nu in en doe live mee!

Voorbereiding als je wilt

Jouw vraag zingt al langere tijd in je hoofd. Als je wilt kun je je voorbereiden op de sessie door een check in te vullen. Met de check krijg je snel helderheid wat je vraag precies is. Dat geeft rust. Een goed geformuleerde vraag maakt dat je hersenen onmiddellijk gaan brainstormen over oplossingen. De check bestaat uit 10 vragen die ik normaal bewaar voor een eerste coachingsgesprek. Doe er je voordeel mee! Schrijf je hieronder in voor de proefsessie en ontvang direct de check.

De sessie: veilig en uitdagend

Meedoen doe je vanachter je eigen laptop of mobiel. Ik gebruik Google Meet. Je kunt inloggen zonder je naam in te vullen. Voor een goed contact en leerzame interactie is het fijn als je je video en microfoon aanzet.

De sessie is voor maximaal 5 deelnemers zodat er ruimte is voor individuele vragen. De datum plan ik in overleg met jou en de andere geïnteresseerden.

Ja, ik doe mee met een gratis online sessie

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Wie aandacht krijgt groeit

Aandacht is mijn belangrijkste instrument. Aandacht voor mezelf en aandacht voor de mensen om mij heen. Daarom vraag ik je telefoonnummer. Zodat ik je even kan bellen voor de online sessie. Zodat ik de online sessie net wat beter kan laten aansluiten op wat jij nodig hebt.

En na de online sessie?

Als je door de sessie aan het denken & voelen gezet bent en daar graag een extra steuntje bij wilt, dan ben je welkom om mee te doen aan een workshop, voor een coachingsgesprek of voor het jaarprogramma. In de online sessie vertel ik kort wat je daarvan kunt verwachten. Al nieuwsgierig? Bel of mail me, zie contact!

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top