Werkgeluk quotes op het Lente Kantel Festival

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, NL Kantelt camera

Gisteren was ik, met zo’n 600 anderen, op het Lente Kantel Festival van Nederland Kantelt. Het was een zeer inspirerende bijeenkomst, met prachtige verhalen. Nederland Kantelt wil “antwoord geven op de vraag hoe we samen kunnen bouwen aan een spannender, leuker, mooier en energieker Nederland. Een maatschappij waarin we gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor duurzame energie, gezond voedsel en mensgerichte zorg.” (foto door Ariane Lelieveld van Ariquitectura)

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, NL Kantelt camera

Bij de Geluksroute kreeg ik een plekje. Het was wat improviseren en (dus?) erg leuk. Omdat mijn placemats A3 formaat toch wat te klein waren om aandacht te trekken schreef ik op een flap “Wat scoor jij op werkgeluk?”

Dat bracht me in een uurtje tijd interessante gesprekken. Ik vroeg hen om een quote te geven over werkgeluk, zie foto’s. Dank voor jullie wijsheid!

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Wat scoor jij op werkgeluk?

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, 5 Quotes Getypt
Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, 5 Quotes Geschreven

Wat scoor jij op werkgeluk? Doe de gratis check!

Je kunt me natuurlijk gewoon bellen, appen, of mailen op 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl. Je kunt ook meedoen aan de gratis proefsessie die ik regelmatig geef of doe de gratis checklist werkgeluk:

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top