Kom je jezelf tegen op je werk?

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Poetsen voorbeeld

“Ik kwam mezelf wel tegen”. Een echt Nederlandse uitdrukking. Volgens mijnwoordenboek.nl betekent het: geconfronteerd worden met jezelf. Het heeft dus een negatieve connotatie. Wat eigenlijk raar is. Want waarom zou het niet prettig zijn om jezelf tegen te komen?

Er zijn veel wegen naar zelfinzicht en werk is daar één van. Dat is wat mij betreft de kern van de zin “Ik kwam mezelf tegen op mijn werk”. Werken is dus een manier om meer inzicht te krijgen in je beperkingen, je sterke kanten en vooral ook je dromen.

Zo gezien zijn alle gevoelens, gedachten en gedragingen op je werk weg-wijzers. Ze wijzen je de weg naar meer wijsheid. Wijsheid om beter om te gaan met jezelf én met anderen.Weg-wijzers naar meer werkgeluk.

Dat is de kern van het werkgeluk “weekend” dat ik donderdag 9 en vrijdag 10 juli voor de vijfde keer organiseer, op Samaya (voor actuele activiteiten, zie NewOptions.nl). Nog één woord-speling: Samaya betekent ontmoeten, ont-moeten. Dus een prachtige plek om jezelf tegen te komen, jezelf te ont-moeten. En ook om in het contact met de andere deelnemers en mij te ont-moeten. Bel je me om je in te schrijven? 06 2277 0681. Mailen kan natuurlijk ook: ja @ een10voorwerkgeluk.nl (zonder spaties). Of lees eerst meer

Oftewel: niet lullen maar poetsen voor meer werkgeluk!

P.S. foto’s gemaakt bij de Bakkerswerkplaats.

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Poetsen

Leren hoe je zelfinzichten kunt omzetten in werkgeluk?

Je kunt me natuurlijk gewoon bellen, appen, of mailen op 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl. Je kunt ook meedoen aan de gratis proefsessie die ik regelmatig geef of mijn boek Een 10 voor werkgeluk in vier stappen bestellen:

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top