Je bent mooi!

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Vier gezichten beautiful
Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Vier gezichten neutraal

Er waren eens twee honden die hadden gehoord van een spiegelpaleis. Ze waren nieuwsgierig en een van de honden besloot om er naar toe te gaan. Hij liep drie dagen en kwam aan bij het paleis. Met zijn poot krabde hij aan de deur die open ging. Argwanend keek hij naar binnen, zijn nekharen gingen wat omhoog staan. Daar zag hij duizenden honden met hun nekharen omhoog! Hij ontblootte zijn tanden en, grote schrik, duizenden honden lieten hun tanden zien. In paniek rende hij weg.

Terug bij de tweede hond vertelde hij zijn ervaring. De tweede hond was toch nieuwsgierig en besloot ook te gaan kijken. Hij liep drie dagen en kwam aan bij het paleis. Met zijn poot krabde hij aan de deur die open ging.

Van nieuwsgierigheid kwispelde zijn staart. Duizenden honden kwispelden naar hem! Van plezier draaide hij rondjes achter zijn eigen staart aan. Duizenden honden deden hetzelfde! Moe ging hij liggen, tevreden om zich heen kijkend. Duizenden honden gingen liggen en keken hem tevreden aan.

Over een paar dagen gaat het spiegelpaleis voor jou open

Het heet dan kantoor, werk. Je komt je eerste collega tegen. Hoe kijk je naar haar of hem?

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Vier gezichten beautiful

De foto’s zijn stills uit de youtube video People react to being called beautiful van Shea Glover, studente aan de Chicago HS for the Arts.

Zie je mij kwispelen?

Het verhaal van het spiegelpaleis heeft mij zelf erg geholpen om naar anderen én naar mezelf te lachen. Zie je me toch een keer in een sombere bui? Kwispel jij dan naar mij?

Mooier in 2016?

(Voor actuele activiteiten, zie NewOptions.nl)
Wil je meer mooie mensen ontmoeten in 2016? Meer werkgeluk vinden? Kies voor het werkgeluk weekend, of ga voor Solliciteren: Het e-learning pakket.

En geniet van de video hieronder!

Wil je meer werkgeluk vinden?

Je kunt me natuurlijk gewoon bellen, appen, of mailen op 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl. Je kunt ook meedoen aan de gratis proefsessie die ik regelmatig geef of mijn boek Een 10 voor werkgelijk in vier stappen bestellen:

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top