Werkgeluk bij Flex@diem

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Hanneke met Dorrit Steens

Dorrit Steens nodigde me uit om een dagje bij Flex@diem in Den Haag te komen werken als “writer in residence”. Dus op naar Den Haag, waar in een zijstraat van de Laan van Meerdervoort een monumentaal oud schoolpand is getransformeerd tot prachtig kantoor. In een zonnige klaslokaal verbouwd tot moderne werkplek voor flexwerkers. Het is er heerlijk rustig werken, ook doordat er voor bellen aparte ruimtes zijn. Om half 1 werd ik getrakteerd op een lekkere lunch, een leuk moment om met de andere flexwerkers kennis te maken en te horen hoe zijn hun werkgeluk vinden in Den Haag, Uganda en China. Boeiend!

Werkgeluk, leerdoelen, voice dialogue, Rotterdam-Zuid, Hanneke met Dorrit Steens

Het is dat ik (nog?) niet in Den Haag woon, anders zou ik zeker vaker bij Flex@diem komen werken. Bedankt Dorrit!

Ben benieuwd waar mijn volgende dagje “writer in residence” zal zijn. Bij jou op het werk?

Meer leren over werkgeluk?

Je kunt me natuurlijk gewoon bellen, appen, of mailen op 06 2277 0681 of hannekedijkman@newoptions.nl. Je kunt ook meedoen aan de gratis proefsessie die ik regelmatig geef of mijn boek Een 10 voor werkgeluk in vier stappen bestellen:

laat hooguit 2 knoppen staan hieronder.

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)
Scroll naar top