Coaching bij ziekteverzuim, ontslag, conflicten, etc.

Ziekteverzuim

Wie langer ziekgemeld is, komt terecht in de molen die Wet Verbetering Poortwachter heet. Daar horen termen bij als re-integratie 1e spoor (terug naar de huidige werkgever) en re-integratie 2e spoor (op zoek naar een nieuwe werkgever). Graag coach ik je in deze fase van je leven en loopbaan.

Ontslag, outplacement

De term ‘outplacement’ valt vaak als er andere redenen zijn om uit elkaar te gaan. Een reorganisatie, een conflict, een contract dat niet verlengd wordt. Het kan gaan om jou alleen of een grotere groep. Goed omgaan met het ontslag en met energie op zoek gaan naar nieuwe paden, dat doe ik graag met je.

Conflicten

Spanning in de relatie met een of meer collega’s, de leidinggevend, medewerkers kan het plezier in het werk danig onder druk zetten. De eerste stap is onderzoeken wat er is om vervolgens te onderzoeken hoe je met deze situatie kunt leren omgaan.

Et cetera

Andere redenen om aan te kloppen kunnen zijn:

  • Voorbereiding functioneringsgesprek
  • Voorbereiding POP-gesprek
  • Een negatief functionerings- of beoordelingsgesprek
  • Weer aan de slag na een burn-out of ander verzuim
  • Met plezier met pensioen, etc.

Naar binnen en buiten kijken

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options foto You are here kunstwerk

Wat de reden ook is om contact met me op te nemen, ik stel vrijwel altijd voor om te kijken naar binnen en naar buiten. We kijken naar binnen om te ontdekken wat er is aan gedachten, gevoelens en gedrag. Wat je ervaringen zijn en hoe die hebben geleid tot kwaliteiten, kracht en kwetsbaarheid. Welke wensen je nu hebt voor je leven en werk.

We kijken naar buiten, naar je werk tot nu toe, naar de wereld om je heen. Welke mogelijkheden zien we daar en hoe sluiten die aan bij jou? Binnen en buiten de organisatie. Hoe ga jij, op jouw manier, de volgende stap naar buiten maken? Met zoveel mogelijk plezier en energie? Oftewel: ‘You are here’. En waar wil je naar toe?

Noloc erkend loopbaancoach

New Options Voice dialogue coaching Rotterdam Zuid Logo Noloc register loopbaan professional

Noloc is de beroepsvereniging van loopbaancoaches. Ik ben hiervan lid en ben erkend als loopbaanprofessional. Dit betekent dat Noloc regelmatig toetst dat ik voldoe aan de gestelde kwaliteitseisen, bijscholing, zorgvuldig omgaan met gegevens en eventuele klachten, etc.

De eerste stap

De eerste stap is om me te bellen 06 2277 0681 of te mailen. Dan kijken we samen wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Is dit interessant voor jouw netwerk?

(zie je geen buttons, verander dan je cookie-instellingen links onder)