Wat beweegt jou als expat/repat van Nederland naar het buitenland en andersom?

FacebookLinkedInTwitterEmail

intelligence group logoOok dit jaar doet Intelligence Group onderzoek naar de internationale arbeidsmarkt en New Options werkt daar natuurlijk weer graag aan mee! Doe jij ook mee aan dit onderzoek naar expats en repats?

De Global Talent Acqisition Monitor, zoals het onderzoek heet, is bedoeld om werkgevers en werknemers wereldwijd dichter bij elkaar te brengen. Intelligence Group doet dit onderzoek in 45 landen (the G20, Next Eleven, European Union and BRIC) onder 100,000 respondenten in 27 verschillende talen.

Bijzonder is dat er ook echt een expat sectie en repat section in dit onderzoek zit. Waarom weggaan en terugkomen, manieren om werk te vinden, wat valt er tegen bij terugkomst? Daarnaast natuurlijk ook vragen over werk, mobiliteit en solliciteren.

Wil jij meedoen aan het onderzoek? De uitkomsten lees je natuurlijk weer hier op de blog en in de nieuwsbrief van New Options.

onderzoekIG

 

 

Eerst meer LEZEN over het onderzoek? Zie de Intelligence Group.
Met dank aan Véronique Oonk, Intelligence Group. In 2013 interviewde ze Dutch Repats voor het onderzoek naar Sea Turtles. Hieronder de samenvatting van dit onderzoek.

Summary