Voorwaarden

FacebookLinkedInTwitterEmail

Prijzen

Genoemde prijzen zijn inclusief BTW tenzij anders vermeld. Prijzen zijn voor particulieren. Eventueel kan er van afgeweken worden, bijvoorbeeld betaling in termijnen of betaling aangepast aan de waardering en/of de mogelijkheden. Voor werkgevers/bedrijven hanteer ik eventueel andere prijzen, offertes op aanvraag.

Kamer van koophandel en algemene voorwaarden

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 2440 5273. Zie ook Algemene voorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, Rotterdam.

Privacyreglement

New Options hanteert een privacyreglement New Options dat in gaat op hoe we met dossiers omgaan en welke informatie we aan welke partijen verstrekken, onder welke voorwaarden. Laatste update 25 mei 2018.

noloc

Gedragscode

Hanneke Dijkman is ben lid van NOLOC, Vereniging voor loopbaan professionals en New Options volg de gedragscode van de NOLOC.

Niet goed geld terug garantie New Options

Ik ben overtuigd van de kwaliteit van mijn coaching en van het e-learning pakket en bied daarom een Niet goed geld terug garantie. Ben je niet tevreden neem dan zo snel mogelijk contact op. Samen kijken we dan hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. Heb je drie of meer kernoefeningen gedaan en/of één coachingsgesprek gehad (na de intake) en ben je niet tevreden met wat je hebt geleerd, dan krijg je het volledige betaalde bedrag gegarandeerd binnen twee weken teruggestort. De enige voorwaarden zijn:

  1. Dat je eerder hebt gemeld dat je niet tevreden bent
  2. Dat je kunt laten zien dat je serieus gewerkt hebt met de e-learning en/of de actiepunten uit de gesprekken. Dit toon je bijvoorbeeld aan door de uitkomsten van drie kernoefeningen te mailen.
  3. Dat je je binnen een maand na aanmelding bij New Options vraagt om de Niet goed geld terug garantie

Overige door jou gemaakte kosten (bijvoorbeeld arbeidsuren, investering in koptelefoons,reiskosten) worden niet vergoed. Ook veranderde omstandigheden (bijvoorbeeld het vinden van een nieuwe baan of onverwachte ontwikkelingen in de privésfeer) zijn geen reden voor teruggave van het betaalde bedrag.

Klachtenregeling

In geval van overtreding van de gedragscode van de NOLOC kan een cliënt of de opdrachtgever bij mij een klacht indienen. U kunt ook een klacht indienen als u heeft gevraagd om een Niet goed geld terug garantie en deze volgens u onterecht niet is toegekend. Heeft u een klacht: maak dan eerst gebruik van mijn klachtenregeling, waarbij uw klacht door een onafhankelijke derde wordt onderzocht. Indien de klacht niet naar tevredenheid van de klagende partij is afgehandeld, kan de klacht bij de Raad de NOLOC ingediend worden, waarna de Raad van Toezicht klachten en/of geschillen behandelt volgens het Reglement van Rechtspraak.

 

 

 

 

zoekwoorden:

expats, dutch expats, dutch repats, Nederland expat, Nederlandse expat, terug naar Nederland, werken in Nederland, outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, outplacement expat, outplacementbureau expat, outplacement bureau expat, outplacement coach expat, outplacement expats, outplacementbureau expats, outplacement bureau expats, outplacement coach expats,loopbaancoach expats, loopbaanadvies expats, loopbaanadviseur expats