Solliciteren voor Dutch Repats: het e-learning pakket

FacebookLinkedInTwitterEmail

solliciteren e-learning dutch repatsJe wilt terug naar Nederland, maar maakt je zorgen of je er wel werk kunt vinden en dan nog liefst werk dat bij je past. En hoe ga je werk vinden, zonder dat het je heel veel tijd en moeite kost?

inkijkexempaar DR coverNew Options begeleidt als sinds 1989 vele Nederlanders naar werk in Nederland. Hanneke Dijkman (econoom en loopbaancoach) werkte zelf zeven jaar in het buitenland.  Al deze ervaring is nu voor jou beschikbaar in dit e-learning pakket. Waarom?

Omdat jij graag in weinig tijd de juiste vacatures vindt en een echt overtuigende sollicitatiebrief schrijft. Je wilt je buitenlandervaring op je cv zetten zodat Nederlands werkgevers enthousiast worden. Je wilt goed voorbereid zijn op dat sollicitatiegesprek, zeker als het via Skype is. Je wilt je oude netwerk weer benaderen en je netwerk uitbreiden zodat je ook daaruit tips krijgt voor vacatures. liefst al vanuit je huiskamer of terras in het buitenland. Je wilt je oriënteren op nieuwe richtingen voor je loopbaan, waar je je verder kunt ontwikkelen.

Met het e-learning pakket van New Options krijg je concrete handvatten: filmpjes, mp3 bestanden, oefeningen, voorbeelden, zodat je snel en met plezier leert hoe je effectief solliciteert, netwerkt en nieuwe richtingen vindt.

Voordelen:

checkJe leert hoe je jouw buitenlandervaring vertaalt in meerwaarde voor Nederlandse werkgevers

check Duidelijke to the point handvatten waarmee je direct aan de slag kunt

check Gebaseerd op jarenlange ervaring met terugkerende Nederlandershanneke_quality

check Oefeningen, mp3-bestanden, filmpjes die inspireren en activeren

check Overal ter wereld te gebruiken, ook op tablet of telefoon, een jaar lang

check Gegarandeerde privacy

check Niet goed-geld terug garantie

check Bonus: stel 3 vragen en krijg heldere antwoorden

Wat zeggen klanten?

“Een fijne shoppinglist van A tot Z. We hebben er doelgericht uitgepakt wat we nodig hadden. De tools zijn heel snel te vinden en goed.”

“Ik deed me te goed aan leuke, stimulerende en inzicht gevende opdrachten waardoor ik me als het treintje in de Efteling begon te voelen.”

“Het e-learning pakket is heel handig omdat het altijd en overal te raadplegen is, je goed ondersteund in je denk proces en een echt stukje training geeft. Niet alleen nadenken, vooral ook doen!”

“Ik zie het als een soort rijbewijs voor de Nederlandse arbeidsmarkt: nu heb ik overzicht over hoe ik kan werken aan werk.”

Lees de complete referenties

Nu voor slechts € 125 en met zijn tweeën voor € 95,00 pp

Dit e-learning pakket is nu helemaal vernieuwd en nog gebruiksvriendelijker gemaakt. Deze vernieuwde versie is nu ook voor jou beschikbaar, ook als je (nog) geen gebruik maakt van de één-op-één coaching van New Options.

Je investering is slechts € 125. Meld je je aan samen met je partner of een vriend(in) of collega? Dan betalen jullie € 95,00 per persoon!

Twijfel je nog?

Drie manieren om te checken of dit echt wat voor je is!

bol1Doe de gratis check met zeven opties om je kansen te vergroten op de Nederlandse arbeidsmarkt. Met deze checklist heb je in minder dan 10 minuten inzicht in hoe je met meer plezier en resultaat kunt zoeken naar werk. Inclusief gratis tips en oefeningen die je terug zult zien in het e-learning pakket.

bol2inkijkexempaar DR coverLees de ervaringen van tevreden klanten. Mensen zoals jij, die terugkwamen vanwege de kinderen, omdat hun partner weer in Nederland ging werken, omdat ze Nederland misten. Lees verder.

bol3  Neem nu direct een kijkje: Solliciteren voor Dutch Repats het e-learning pakket (zie de afbeelding).

 

Ja, ik schrijf me in:

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Opmerking

NB: Schrijf je je met zijn tweeën in? Vermeld dan het e-mail adres van de tweede persoon bij Opmerking.

Na inschrijving krijg je informatie over de betaling.