Een 10 voor werkgeluk in vier stappen: het boek

Hanneke Dijkman, werkgeluk , coach, zenleraar, Rotterdam Zuid, New Options, cover boek Een 10 voor werkgeluk in vier stappen

Een rijke man wil weten hoe hij gelukkiger wordt in zijn werk. Hij hoort van een wijze die op een berg woont en klimt er naartoe. “Hoe kan ik gelukkig worden?” vraagt hij de wijze. Deze nodigt hem uit voor een kopje thee, zet het kopje neer, schenkt er thee in en blijft doorschenken. “Stop, ziet u niet dat het kopje al vol is?” roept de ander.

Wat dit verhaal betekent? In dit boekje (zie inkijkexemplaar) neemt Hanneke Dijkman je bij de hand om het te ontdekken. Veranderingen, onzekerheid en verveling maken dat werkgeluk onder druk staat. Wil je zin houden in je werk,  dan kun je kijken wat je zelf kunt doen, onafhankelijk van de omstandigheden.

Hanneke Dijkman, econoom, werkgelukcoach en zenleraar, ontwikkelde een methode van vier stappen naar werkgeluk. In haar beschrijvingen leeft ze haar eigen lessen voor: spelenderwijs en doelgericht neemt zij je mee op onderzoek langs werknemers in uiteenlopende sectoren.

Het resultaat: een gids met korte zeer leesbare informatieve en praktische hoofdstukjes, met oefeningen die vaak al in één minuut meer zin in werk, meer rust en meer geluk opleveren

Praktische info:

  • Handtas/jaszak formaat (10×17 cm),
  • 128 pagina’s, hardcover,
  • Met veel 1 minuut oefeningen zoals die hieronder,
  • Zie het gratis inkijkexemplaar,
  • Prijs € 10,= voor een 10 voor werkgeluk, inclusief 9% BTW,

Bestel dat boek nu bij de Zenwinkel en morgen heb je het in huis

10 exemplaren of meer? Bestel dan hier met korting

Recensies

Is dit interessant voor jouw netwerk?