Dutch Repats

FacebookLinkedInTwitterEmail

Terug naar Nederland, dat doe je niet zomaar

We werken voor repats: terugkerende expatriates. Nederlanders in het buitenland die beslissen om terug te keren naar Nederland. Terugkeren doe je niet zomaar. Daar gaat meestal een pittige discussie aan vooraf. Met jezelf, met je partner, met de kinderen, met je baas.

Meestal omdat gekozen wordt de kinderen uiterlijk vanaf de start van de middelbare school in Nederland op te voeden. Soms voor de ontwikkeling van de partner, soms om zelf bij te tanken. Soms om de eigen ouders in Nederland betere zorg te kunnen bieden. Soms vanwege relatieperikelen, een scheiding. Soms is de beslissing gedwongen, door beëindiging van het project, sluiting van de buitenlandse vestiging of politieke onrust.

Repats zijn cliënt én opdrachtgever van New Options Dutch Repats. Soms stelt de huidige werkgever hen in de gelegenheid New Options Dutch Repats in te schakelen en betaalt daarvan ook de kosten.

Waarom komen onze cliënten vandaan, waar komen ze terecht?

Of doe direct de gratis check met zeven opties om uw kansen te vergroten.

 

 

 

Zoekwoorden:

expats, dutch expats, dutch repats, Nederland expat, Nederlandse expat, terug naar Nederland, werken in Nederland, outplacement, outplacementbureau, outplacement bureau, outplacement coach, outplacement expat, outplacementbureau expat, outplacement bureau expat, outplacement coach expat, outplacement expats, outplacementbureau expats, outplacement bureau expats, outplacement coach expats,loopbaancoach expats, loopbaanadvies expats, loopbaanadviseur expats