Prima baan bij een gerenommeerd bedrijf

FacebookLinkedInTwitterEmail

Een klant vertelt:

“Via vrienden, die een jaar ervoor terugkeerden, maakte ik kennis met Hanneke. Zij heeft ervaring met het terugkeren van ex-pats (repats), en biedt een goede professionele begeleiding bij het vinden van werk. Vanaf de eerste kennismaking (skype-sessie) was de klik gemaakt en gingen we aan de slag. Het was voor mij belangrijk om door te pakken, en begeleidt te worden richting de Nederlandse arbeidsmarkt. Als kostwinner van een jong gezin, moest er immers brood op de plank komen bij terugkeer in Nederland.

Doelen werden concreet gemaakt. Samen hebben we het traject er naar toe doorgelopen, waarbij Hanneke duidelijke feedback gaf om effectief de Nederlandse markt op te gaan. Oriënterend ben ik voor een aantal gesprekken naar Nederland gegaan. Het werd een goed bezoek met een aantal concrete mogelijkheden.

De weken erna hebben we contact gehouden en heeft onze samenwerking geresulteerd in een prima baan bij een gerenommeerd bedrijf. Onze terugkeer naar Nederland kon gepland worden, met een baan in het veruitzicht. Mooier kon haast niet. Ik wil Hanneke danken voor haar goede en prettige begeleiding.”