Kan jij nog werken met Nederlanders? Dealing with the Dutch voor Dutch Repats

FacebookLinkedInTwitterEmail

Nederlanders diedealing with the dutch een tijd in het buitenland hebben gewerkt zijn bewust of onbewust min of meer vervreemd van de Nederlandse werkcultuur. Dit kan leiden tot teleurstellingen en frustratie, bij het werk zoeken en bij het werken. Zelf had ik terugkomend uit Afrika moeite met het begrijpen van de manier waarop omgegaan werd met autoriteit. Mijn Afrikaanse leidinggevenden waren een stuk duidelijker…

Had ik toen maar geweten van het boek Dealing with the Dutch. Jacob Vossestein schreef hét standaardwerk voor expats die in Nederland komen werken: Dealing with the Dutch. Sinds 1984 geeft hij cross-cultural trainingen op het KIT in Amsterdam. In 2011 verscheen de twintigste editie van Dealing with the Dutch.

Voor de Dutch Repats anno 2014 nam ik contact op met Jacob Vossestein en vroquote poldereg hem wat nu de grootste drie valkuilen zijn in de huidige Nederlandse werkcultuur en hoe Dutch Repats die kunnen vermijden. Ons gesprek vatte ik samen. Met veel dank aan Jacob!

Ontvang nu Dealing with the Dutch voor Dutch Repats, Drie valkuilen. Vraag je deze voor 15 mei 2014 aan, dan maak je bovendien kans op een gratis exemplaar van Dealing with the Dutch, het boek vol achtergronden, citaten van expats en een handige lijst van do’s and don’ts. Inclusief bezorging via (lucht-)post.

Voornaam

E-mailadres

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Je ontvangt als bonus de nieuwsbrief van New Options.

Heeft u een vraag voor Jacob Vossestein? Dan kunt u contact opnemen via Jacobvossestein.nl.

 

ps: Het boek is inmiddels verloot. Toch een exemplaar? Zie www.jacobvossestein.nl.

ps 2: Voortaan geen kansen meer missen? Meld je nu aan voor de Drie Valkuilen en je ontvangt voortaan de nieuwsbrief met alle aanbiedingen.